Naar het activiteiten overzicht

One Conference

dinsdag 16 mei 2017, 08:30 tot woensdag 17 mei 2017, 17:15

Let op; deze activiteit is verlopen, ga naar het activiteiten overzicht om te zien welke activiteiten gepland staan.

Locatie:
World Forum, Churchillplein 10, Den Haag, Nederland

Op 16 en 17 mei vindt de One Conference plaats in het World Forum in Den Haag. De One Conference is een belangrijke jaarlijkse conferentie voor de technische gemeenschap in Europa. One Conference verbindt techneuten, experts, beleidsmakers en besluitvormers op een niet-commercieel, neutraal platform. De conferentie is een belangrijk middel gebleken dat bijdraagt aan de internationale positionering van Nederland.

De One Conference is een tweedaagse conferentie bestaande uit een plenair programma en diverse break out sessies. Zowel technische onderwerpen als malwaredetectie, incident response, law enforcement cases evenals minder technische onderwerpen, o.a. publiek-private samenwerking, komen aan bod. Ook wordt aandacht gegeven aan onderzoeksprojecten uit bedrijfsleven en de wetenschap.

ECP is als ervaren partij in het cybersecurity veld, en met een grote ervaring in de organisatie van dergelijke evenementen, voor de komende editie een van de organisatoren van deze conferentie. De One Conference is een initiatief van de Rijksoverheid. Naast ECP zal ook het Safer Internet Center Nederland aanwezig zijn met een stand met informatie en materiaal.

Highlights

▪ Nederland presenteren en profileren als digital gateway to Europe en een digital safe place to do business.
▪ Vertalen van kennis en inzichten over dreigingen, technische ontwikkelingen en kwetsbaarheden naar de nationale en de Europese beleidsagenda/beleidsinitiatieven.
▪ Het bieden van een platform voor side-meetings voor beleidsmakers en techneuten waaruit bestaande samenwerkingen kunnen worden verstevigd en nieuwe samenwerkingen kunnen ontstaan.

Meer informatie

De inschrijvingstermijn voor het event is verlopen. Wilt u toch meer informatie ontvangen over One Conference, klik dan hier.