Naar het activiteiten overzicht

ONE Conferentie 2022

dinsdag 18 oktober 2022, 00:00 tot woensdag 19 oktober 2022, 00:00

Let op; deze activiteit is verlopen, ga naar het activiteiten overzicht om te zien welke activiteiten gepland staan.

Locatie:
World Forum, Churchillplein, Den Haag, Nederland

Op 18 en 19 oktober vindt de ONE Conferentie plaats, het grootste cybersecurity-evenement van Europa. Tijdens dit jaarlijkse evenement staat verbinding centraal. De conferentie biedt inspiratie voor grensoverschrijdende samenwerking tussen cybersecurity-professionals uit het bedrijfsleven, de wetenschap en overheidsorganisaties.

Tijdens het evenement komt een breed scala aan onderwerpen aan bod zoals malwaredetectie, incident response en rechtshandhavingszaking. Ook minder technische onderwerpen als partnerschappen tussen het publieke en private domein, governance en recent cybersecurity-onderzoek komen voorbij.

Programma

Op 18 en 19 oktober biedt ONE een plenair programma aan met optionele breakoutsessies in kleinere groepen. Het programma zal binnenkort hier bekend gemaakt worden.

Praktische informatie

De ONE conferentie 2022 vindt plaats op 18 en 19 oktober in het World Forum in Den Haag. Het programma zal volledig in het Engels zijn. Een uitnodiging kun je hier aanvragen. Let op: vanwege beperkte plaatsen maken ze een selectie van genodigden.