Naar het activiteiten overzicht

Online Kick-off MediaMasters 2023

Thursday 11 May 2023, 15:30

Let op; deze activiteit is verlopen, ga naar het activiteiten overzicht om te zien welke activiteiten gepland staan.

Op donderdag 11 mei 2023 organiseert het MediaMasters-team een online kick-off voor partners van Netwerk Mediawijsheid. De serious game MediaMasters vervult een belangrijke rol voor de bovenbouw van de basisschool in het opdoen van basiskennis mediawijsheid. Tijdens de kick-off bijeenkomst kun je vrijblijvend bekijken of het bijdragen van opdrachten, prijzen, of communicatie over de game iets voor jouw organisatie is.

In de editie van 2022 was maar liefst 50% van alle leerlingen tussen de 10-12 jaar oud ingeschreven voor MediaMasters. We bereiken niet alleen de leerlingen, maar ook de leraren van deze klassen door onze kanalen en ons aanbod. Kortom, MediaMasters biedt jou als netwerkpartner een prachtig platform voor jouw eigen aanbod, als je doelgroep de bovenbouw van het (speciaal)basisonderwijs is. We maken ons tenslotte samen sterk voor een mediawijzer Nederland.

Programma

We trappen deze middag samen af en kijken naar de manieren waarop je als organisatie kunt bijdragen. Vorig jaar deden meer dan 55 netwerkpartners al mee aan MediaMasters. Hun bijdragen bestonden onder andere uit zelfbedachte vragen voor de MediaQuiz, het sponsoren van prijzen of het aanleveren van een eigen opdracht voor MediaMasters Extra. Ook zullen we verder ingaan op de resultaten van MediaMasters 2022.

Praktische informatie

Heb jij net als het MediaMasters-team ook veel zin om bij te dragen aan een toffe nieuwe editie MediaMasters? Schrijf je in voor de online MediaMasters kick-off op donderdag 11 mei tussen 15.30 en 16.15 uur.