Naar het activiteiten overzicht

Open Week SeniorWeb

maandag 22 januari 2018, 00:00 tot zondag 28 januari 2018, 00:00

Let op; deze activiteit is verlopen, ga naar het activiteiten overzicht om te zien welke activiteiten gepland staan.

Steeds meer senioren vinden op internet leuke en nuttige informatie over hun hobby en interesses. Voor velen een belangrijke reden om de computer of smartphone te gebruiken of om te ontdekken wat de digitale wereld nog meer te bieden heeft.
De vrijwilligers van SeniorWeb helpen hun leeftijdgenoten hier bij. Tijdens de Open Week SeniorWeb van 22 t/m 28 januari zijn er SeniorWeb-leslocaties in het hele land waarbij alle senioren persoonlijk advies en uitleg kunnen krijgen over de mogelijkheden die internet voor hun persoonlijke liefhebberij biedt. Uit de praktijk blijkt dat senioren die digitaal vaardig zijn, langer zelfstandig zijn.

‘Beleef je hobby online’

Het thema is ‘Beleef je hobby online’, aangezien voor elke interesse of hobby er online altijd veel te halen valt. Denk aan handige filmpjes met tips, uitleg of ideeën. Maar ook kennis kunnen uitwisselen met anderen over een minder vaak voorkomende hobby, zoals sleutelen aan oldtimers of een familie-stamboom maken.

Leslocaties

Er zijn SeniorWeb-leslocaties in het hele land. Een overzicht van de deelnemende locaties, openingstijden en het programma, vind je hier.