Naar het activiteiten overzicht

Practorale rede Mediawijsheid Dr. Paulo Moekotte

donderdag 22 februari 2018, 15:30

Let op; deze activiteit is verlopen, ga naar het activiteiten overzicht om te zien welke activiteiten gepland staan.

Locatie:
Mediacollege Amsterdam, Contactweg 36, Amsterdam, Nederland

Op donderdag 22 februari 2018 zal dr. Paulo Moekotte, practor mediawijsheid, zijn practorale rede uitspreken in de Dintelzaal van het Mediacollege Amsterdam. Met ingang van september 2017 is het Practoraat Mediawijsheid actief met dank aan de inhoudelijke impuls die is uitgegaan van de Amsterdamse MBO Agenda. Drie MBO-instellingen hebben zich verenigd om mediawijsheid in het beroepsonderwijs een duurzame plek te geven: het Mediacollege AmsterdamHout- en Meubileringscollege en MBO College West – ROC van Amsterdam.

Het Practoraat Mediawijsheid richt zich op de opdracht van het beroepsonderwijs om jongeren te leren zich optimaal te ontplooien en daarbij kansen te benutten en risico’s te onderkennen. Voor het practoraat staat de vraag centraal wat deze opdracht betekent voor toekomstgericht, mediawijs beroepsonderwijs en in het bijzonder de ontwikkeling van docenten en het curriculum.

Meer informatie

Geïnteresseerd om de practorale rede bij te wonen? U kunt zich hier aanmelden. Het programma zal worden afgesloten met een borrel. Houd de website in de gaten voor eventuele updates.