Naar het activiteiten overzicht

Prijsuitreiking Filmleraar van het Jaar 2021

woensdag 24 november 2021, 15:00

Let op; deze activiteit is verlopen, ga naar het activiteiten overzicht om te zien welke activiteiten gepland staan.

Locatie:
IJpromenade 1, Amsterdam, Nederland

Netwerk Filmeducatie en IDFA slaan de handen ineen voor de uitreiking van deze felbegeerde prijs. Zes authentieke en zeer getalenteerde filmleraren kwamen vlak voor de zomer uit de regionale verkiezingen naar voren. Er zijn nu nog drie leraren in de race om verkozen te worden tot Filmleraar van het Jaar 2021: Berrie de Zeeuw, Caroline de Nerée en Elroy Gramsbergen.

Programma

Het programma start woensdag 24 november om 15.00 uur. We vertonen de documentaire An Intermission, van de Britse filmmaker Edwin Mingard, over Britse zwerfjongeren die zelf de regie hebben genomen in het maken van deze film en in het vertellen van hun eigen verhaal. Hierna een Q&A met de maker, inspirerende filmles én de uitreiking van de Filmleraar van het Jaar 2021. Na afloop, rond 16.30, proosten we in Eye Filmmuseum op onze filmleraren en op de kracht en pracht van film(educatie)!

Praktische informatie

Wil jij erbij zijn? Reserveer dan gauw via deze IDFA-ticketlink je (gratis) kaartje. De stem van het publiek telt mee! Heb jij al op je favoriet gestemd? Hier ontmoet je de drie kanshebbers.