Naar het activiteiten overzicht

SETUP en SURF organiseren de Privacyrede 2022 met Kees Verhoeven

donderdag 17 februari 2022, 20:00

Let op; deze activiteit is verlopen, ga naar het activiteiten overzicht om te zien welke activiteiten gepland staan.

Locatie:
TivoliVredenburg, Vredenburgkade, Utrecht, Nederland

Wat gebeurt er met onze privacy en autonomie in het digitale tijdperk vol data en algoritmes? Hoe beschermen we onze menselijkheid, waarden en democratische rechtsstaat tegen de datamacht van controlestaten, grootmachten en techreuzen? 

Dit zijn genoeg vragen om een nieuwe Privacyrede te organiseren. Op donderdag 17 februari organiseren SETUP en SURF daarom de zevende editie met oud-Kamerlid en ‘ICT-politicus van het jaar’ Kees Verhoeven. Hij neemt het stokje over van Marleen Stikker met de vraag: hoe zorgen we voor een menselijke samenleving en een sterke democratie in het digitale tijdperk?

Praktische informatie

Wil en kan jij er bij zijn? Het is op donderdag 17 februari van 20:00 tot 21:30. De tickets kosten €7,50, en ze zijn hier te verkrijgen. De Privacyrede 2021 wordt georganiseerd door SETUP en SURF, in samenwerking met TivoliVredenburg.

Nieuwe datum

7 december is vanwege de aangescherpte maatregelen komen te vervallen  de Privacyrede is verschoven naar 17 februari 2022. Al kaarten gekocht? Dan krijg je vanuit Tivoli nader bericht over de verplaatsing en opties voor annuleren bij verhindering.