Naar het activiteiten overzicht

Social Media Week Holland

woensdag 14 november 2018, 00:00 tot vrijdag 16 november 2018, 00:00

Let op; deze activiteit is verlopen, ga naar het activiteiten overzicht om te zien welke activiteiten gepland staan.

Locatie:
COMM - Museum voor Communicatie, Zeestraat 82, Den Haag, Nederland

Ieder jaar vindt in inmiddels vierentwintig steden over de hele wereld de Social Media Week plaats over de nieuwste inzichten en trends op het gebied van marketing, communicatie, sociale media, technologie en innovatie. En dit jaar voor het eerst ook in Den Haag! Het thema is ‘Closer’: een ode aan connectiviteit en de kracht die technologie biedt om mensen dichter bij elkaar te brengen. Het vernieuwde COMM – Museum voor Communicatie is de hoofdlocatie.

Programma

Woensdag 14 november staat #SMWNL in het teken van Social & Innovation in Government. Verwacht op deze dag sprekers als Sofia Diarra, Chief of Section UN Video bij de Verenigde Naties en Peter Kentie, Managing Director bij Eindhoven365. Op donderdag 15 november leer je alles over Social & Innovation in Business, met sprekers als Guido Berben, Partner Manager bij Tikkie en Marc Bras, Head of BMW i bij BMW Group Nederland. Vrijdag 16 november draait om Social & Innovation in Society. Met sprekers als Marc Bras en Peter Svejgaard, Project Manager Social Media bij‎ Spies DK (Thomas Cook Group) en Didier Zegers, Head of Digital.

Aanmelden

De reguliere prijs voor een dagkaart is €249. Een pas voor 3 dagen kost €599. Vroege geïnteresseerden kunnen gebruikmaken van een Early Bird actie. Aanmelden kan via de website.