Naar het activiteiten overzicht

SURF Onderwijsdagen

dinsdag 6 november 2018, 00:00 tot woensdag 7 november 2018, 00:00

Let op; deze activiteit is verlopen, ga naar het activiteiten overzicht om te zien welke activiteiten gepland staan.

Locatie:
1931 Congrescentrum 's-Hertogenbosch, Oude Engelenseweg 1, 's-Hertogenbosch, Nederland

Op 6 en 7 november vinden de SURF Onderwijsdagen 2018 plaats in Den Bosch. Deze conferentie over onderwijsinnovatie met ICT is bedoeld als inspiratiebron voor bestuurders, ICT&O-medewerkers, IT-managers, programmamanagers onderwijsinnovatie, onderwijsmanagers en docenten uit het mbo, hbo en wo.

Dit jaar wordt op feestelijke manier teruggeblikt op 20 jaar onderwijsinnovatie met ICT: wat dachten we 20 jaar geleden wat de toekomst zou brengen? En waar staan we nu, anno 2018? Ook wordt er vooruitgekeken: welke kansen en uitdagingen brengt de toekomst op het gebied van onderwijsvernieuwing? En wat hebben instellingen en docenten nodig om te kunnen vernieuwen? Net als voorgaande jaren worden het 2 dagen boordevol interactieve sessies, afgewisseld met inspirerende nationale en internationale keynotes en volop gelegenheid om te netwerken met collega’s uit het onderwijsveld.

Thema: Zet onderwijs in beweging

Als we het onderwijs willen transformeren moeten we (meer) gebruikmaken van technologie. Daarvoor is het nodig dat we in beweging komen en we gebaande paden verlaten. Alleen zo kunnen we de versnelling teweegbrengen die nodig is om ervoor zorgen dat het onderwijs niet achterblijft. Onderwijs op maat realiseren doe je niet ‘zomaar’. Tijdens de SURF Onderwijsdagen 2018 zijn voorbeelden te zien van instellingen die in beweging zijn. Voorbeelden van change makers die op een effectieve, efficiënte en innovatieve manier ICT gebruiken om hun onderwijs op maat aan te bieden. Zij zetten hun onderwijs, de student, de docent, de instelling en de samenwerking tussen instellingen in beweging.

Programma

De volgende keynotes zijn al bevestigd:

  • Lauren Herckis – Onderwijstechnologie, campuscultuur en obstakels voor innovatie
  • Deborah Nas – Disruptieve technologieën in het onderwijs
  • Peter Joosten – Biohacking & de toekomst van het onderwijs

Daarnaast zijn er verschillende parallelsessierondes, borrels en een diner met de uitreiking van de SURF Onderwijsawards. Houd de website in de gaten voor het precieze programma.

Meer informatie

Een regulier ticket voor beide dagen kost €500. Voor één dag betaal je €275. Vroege aanmelders kunnen gebruikmaken van een korting. Lees hier meer.