Naar het activiteiten overzicht

Teacher Maker Camp 2020

vrijdag 6 november 2020, 09:00 tot zaterdag 7 november 2020, 17:00

Let op; deze activiteit is verlopen, ga naar het activiteiten overzicht om te zien welke activiteiten gepland staan.

Locatie:
Oisterwijk, Nederland

Ook dit jaar organiseert Cubiss, samen met Techniscience, het Teacher Maker Camp. Dompel je twee dagen onder in de wereld van maakonderwijs, ontdek nieuwe talenten, doe inspiratie op voor lessen en leer van elkaar.

Maken is doen, doen, doen. Daarom ga je op Teacher Maker Camp vooral aan de slag. Je doorloopt het hele proces: van idee tot resultaat.  Je komt te weten welke nieuwe technieken er zijn en leert hiermee werken. Denk aan lasersnijden, 3D-ontwerpen, vinylplotten en programmeren.

Voor wie

Voor onderwijs- en bibliotheekprofessionals. Alle leerjaren en vakgebieden uit zowel het po, vo, mbo en hbo zijn welkom. Je hoeft geen technisch expert te zijn om mee te doen. Het programma is voor iedereen toegankelijk – van beginner tot gevorderde.

Wat ga je doen?

Je gaat twee volle dagen aan de slag met maken en ontdekt de mogelijkheden die maakonderwijs biedt. Er zijn workshops en korte ‘maak-challenges’. De eerste dag is er ook een avondprogramma met een interessante spreker. Je leert welke vaardigheden kinderen inzetten tijdens het maken en hoe dit bijdraagt aan het vergroten van digitale geletterdheid.

Praktische informatie

De start is op vrijdag 6 november om 9.00 uur bij Techni Science in Oisterwijk, gevestigd te Sprendlingenstraat 33. Er is dan ook een avondprogramma tot 22.00 uur.  Op zaterdag 7 november ben je van 9.00 tot 17.00 uur bezig. Het is niet mogelijk om maar 1 dag mee te doen. Deelname kost €500.- (exclusief BTW), dit is inclusief lunch en diner, exclusief eventuele overnachting. Voor meer informatie of om jezelf in te schrijven kan je terecht op de site van Cubiss.