Naar het activiteiten overzicht

Teacher Maker Camp 2024

vrijdag 19 januari 2024, 09:00 tot zaterdag 20 januari 2024, 17:00

Let op; deze activiteit is verlopen, ga naar het activiteiten overzicht om te zien welke activiteiten gepland staan.

Locatie:
Beatrix College, Ketelhavenstraat, Tilburg, Nederland

Op 19 en 20 januari 2024 organiseert Cubiss de nieuwe editie van het Teacher Maker Camp in Tilburg. Op dit tweedaagse evenement staat maakonderwijs centraal. Ontdek nieuwe talenten, doe inspiratie op voor lessen en leer van elkaar.

In twee dagen leer je hier alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan in het techlab van jouw bibliotheek of school. Je wordt ondergedompeld in een inspirerende wereld van maken, creativiteit en praktische tips om met de meest voorkomende apparatuur te werken. Doe workshops, werk samen, hoor sprekers en ga gewapend met alle kennis en skills terug naar jouw school of bibliotheek.

Het Teacher Maker Camp is voor onderwijs- en bibliotheekprofessionals. Je hebt geen technische ervaring nodig en het programma is geschikt voor alle niveaus.

Programma

Dit kun je verwachten:

  • Boeiende workshops verzorgd door de experts van Techni Science
  • Een diepe duik in 3D-design, programmeren en meer
  • Samenwerkingen smeden met gelijkgestemden
  • Inspirerende sprekers die je meenemen in de toekomst van onderwijs

Praktische informatie

Het Teacher Maker Camp vindt plaats op 19 en 20 januari 2024 in het Beatrix College in Tilburg en start vrijdag 19 januari om 9.00 uur. Het programma is inclusief lunch, diner en een avondprogramma, dat duurt tot 22.00 uur. Op zaterdag 20 januari duurt het programma van 9.00 tot 17.00 uur.

Aanmelden kan alleen voor beide dagen.De kosten bedragen €395,- (excl. btw) per persoon voor deelnemers van alle provincies en organisaties, met uitzondering van bibliotheekmedewerkers uit Brabant. Daarvoor bedragen de kosten €250,- (excl. btw) per persoon. Meer informatie en het aanmeldformulier vind je hier. Let op: aanmelden kan tot 9 januari 2024.