Naar het activiteiten overzicht

Teacher Maker Camp

vrijdag 20 oktober 2017, 00:00 tot zaterdag 21 oktober 2017, 00:00

Let op; deze activiteit is verlopen, ga naar het activiteiten overzicht om te zien welke activiteiten gepland staan.

Locatie:
Fablab Amsterdam, Waag Society, Nieuwmarkt 4, Amsterdam

Ooit een cursus willen volgen om je eigen technische en creatieve vaardigheden te ontwikkelen, en een beter beeld te hebben bij het gebruik van innovatieve technologieën in de klas? Dan is nu de kans, want Waag Society’s Creative Learning Lab organiseert op vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober het Teacher Maker Camp.

Het Teacher Maker Camp is een inspirerende, technische, creatieve, leuke en uitdagende training, bestaande uit een set workshops en twee meetups. Zelf maken staat hierin centraal. Gedurende het Teacher Maker Camp gaat voor even de ‘lerarenpet’ af en de ‘leerlingpet’ op en wordt er kennis gemaakt met nieuwe digitale technieken, zoals 2D- en 3D-ontwerpen, vinyl- en lasersnijden en 3D-printen.

Voor wie?

Je hoeft geen technisch expert te zijn om mee te doen aan het Teacher Making Camp. Het programma is voor iedereen toegankelijk. Alle leerjaren en vakgebieden uit zowel het po, vo, mbo en hbo zijn welkom.

Meer informatie

Teacher Maker Camp vindt plaats in het historische Waag gebouw op de Nieuwmarkt in hartje Amsterdam. Meer informatie over o.a. de kosten en inschrijving is hier te vinden.