Naar het activiteiten overzicht

TEDxAmsterdamED: From an Outside Perspective

woensdag 31 mei 2017, 09:30

Let op; deze activiteit is verlopen, ga naar het activiteiten overzicht om te zien welke activiteiten gepland staan.

Locatie:
Theater Amsterdam, Danzigerkade 5, Amsterdam

Op woensdag 31 mei vindt de vijfde TEDxEducation plaats in het moderne Theater Amsterdam. Het enige TEDx event in Nederland dat zich volledig richt op innovatie in educatie en manier waarop we leren. Met het thema ‘From an outside perspective’ brengt TEDxAmsterdamED inspirerende sprekers die als buitenstaander hun licht op het onderwijs schijnen. De eerste sprekers zijn inmiddels bekend: Jelle Jolles, Rolf Winters, Ilias El Hadioui, Stephanie Hughes, Liam Tjoa en Tim van der Wiel. Tickets kopen kan via: www.tedxamsterdamed.nl.

Thema: ‘From an outside perspective’

In de 2017 editie van TEDxAmsterdamED wordt gekeken naar de nieuwste technologieën, trends en invloeden van buitenaf die effect hebben op het onderwijs. Tijden van grote verandering en verschuiving vereisen samenwerking en collectieve denkkracht. Dit jaar nodigt TEDxAmsterdamED iedereen van buiten het onderwijs uit om mee te denken over hoe het onderwijs, en de manier waarop we leren vernieuwd kan worden. Leren gebeurt voor een groot deel buiten het klaslokaal. Wat valt er te leren van andere sectoren zoals: festivals, wetenschap, bedrijven en andere culturen en landen? En hoe kan die kennis worden gebruikt en geïmplementeerd om het onderwijs te vernieuwen?

Educatieve uitdagingen

Tijdens het event komen 5 verschillende thema’s uitgebreid aan bod: wetenschap, entertainment, ondernemerschap en bedrijfsleven, verschillende culturen, technologie en design. Net als vorig jaar is er een interactief programma waarbij het publiek wordt gevraagd om mee te denken over de uitdagingen van educatie en het onderwijs.

Meer informatie

Tickets zijn vanaf nu te koop en kosten €75,00. Studenten betalen bij het tonen van hun collegekaart €37,50. Meer informatie is te vinden op  www.tedxamsterdamed.nl.