Naar het activiteiten overzicht

The Hmm @ IMPAKT

woensdag 24 februari 2021, 20:00

Let op; deze activiteit is verlopen, ga naar het activiteiten overzicht om te zien welke activiteiten gepland staan.

The Hmm is een platform gericht op (online) beeldcultuur en online gedrag. Het platform organiseert op 24 februari in samenwerking met de Utrechtse mediakunstorganisatie IMPAKT een livestream waarin acht gastsprekers je vanuit hun expertise meenemen in verschillende actuele projecten.

The Hmm beoogt door middel van de presentaties cultuur samen te brengen met wetenschap, technologie en filosofie. De presentaties zullen Engelstalig zijn.

Programma

Een greep uit het programma:

  • The Hmm lanceert hun nieuwe miniserie ‘Desktop Cribs’. Deborah Meibergen neemt je op een live tour mee door de hoeken en gaten, geheime mappen en vreemde apps op haar bureaublad.
  • Kunnen games queer-verhalen overdragen en mensen helpen hun eigen kijk op de wereld te veranderen? Queer artiest Bee neemt je mee in de ontwikkeling van het spel ‘generic nonbinary game’.
  • De Bernie Sanders meme baant zich een weg door socialemedia-feeds over de hele wereld. Wat maakt dat memes viraal gaan? Chen Ling beantwoordt je vragen.

Meer informatie

The Hmm vindt online plaats op woensdag 24 februari en begint om 20.00 uur. Een ticket kost €3,- en kan hier gekocht worden. Voor meer informatie over de livestream en de overige vijf gastsprekers bekijk de website van The Hmm.