Naar het activiteiten overzicht

The Social Solution: Open Therapie

Wednesday 2 December 2020, 20:30

Let op; deze activiteit is verlopen, ga naar het activiteiten overzicht om te zien welke activiteiten gepland staan.

Knaagt er bij jou ook wel eens iets als je je telefoon weer onnodig ontgrendelt of zinloos ligt te scrollen in bed in plaats van dat ene goeie boek te lezen? Voor een gezondere relatie met je mobiel moet je eerst begrijpen waarom je er niet vanaf kan blijven. In twee online sessies geeft VondelCS je de kennis en de handvatten voor een betere sociale-mediahygiëne. De eerste sessie begint waar de film ‘The Social Dilemma’ stopt: In de eerste editie ga je het dilemma echt begrijpen, in de tweede sessie ga je gezamenlijk in therapie. Met o.a. expert Chanel Lodik, influencer Milou Deelen en klinisch psycholoog Saskia Geraerts.

Deel 2: Open therapie

In deze therapiesessie-via-livestream neemt klinisch psycholoog Saskia Geraerts drie cliënten in behandeling. De cliënten en behandelaar bespreken het gediagnostiseerde probleem (sociale-mediaverslaving), en Saskia leert haar cliënten een gezondere digitale hygiëne aan. De cliënten zijn Chanel Lodik, Milou Deelen en Sophia Blyden.

De livestream vindt plaats op 2 december en zal om 20.30 uur starten. Meld je hier gratis aan voor de livestream.

Scrollen, appen, liken en swipen: We zijn er de hele dag maar druk mee. Om gezond te blijven is een goede balans tussen on- en offline nodig. Hoe is jouw digitale balans? Doe de zelftest op digitalebalans.nl en kom erachter.