Naar het activiteiten overzicht

Webinar: 6e werkconferentie Digivaardig in de zorg

Thursday 11 June 2020, 14:00

Let op; deze activiteit is verlopen, ga naar het activiteiten overzicht om te zien welke activiteiten gepland staan.

Op 11 juni vindt de zesde werkconferentie van de coalitie Digivaardig in de zorg digitaal plaats, deze keer in de vorm van een webinar. Ook in deze tijd zijn digitale vaardigheden van zorgprofessionals belangrijk. Instanties proberen zoveel mogelijk digitale zorg op afstand te leveren om patiënten of cliënten zo goed mogelijk te kunnen blijven helpen. Aangezien deze maatregelen de komende tijd nodig blijven, is dit een mooi moment voor zorgorganisaties om in te zetten op de digitale vaardigheden van hun medewerkers.

Programma

Projectleider Daniël Tijink opent de conferentie met een korte update over de initiatieven van de coalitie Digivaardig in de zorg. Vervolgens presenteert programmamanager Suzanne Verheijden de nieuwe zelftesten voor zorgmedewerkers in ziekenhuizen en de ggz. Daarna kunnen deelnemers kiezen uit verschillende interactieve subsessies over digitalisering in de zorg, met onderwerpen als het starten van een project digitale vaardigheden in je organisatie. De conferentie wordt afgesloten met een digitale pubquiz en een virtuele borrel.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de website van ECP. Deelnemen is gratis. Deelnemers krijgen ruim op tijd een link en wachtwoord toegestuurd waarmee ze vanuit huis of op hun werkplek kunnen inloggen.