Naar het activiteiten overzicht

Werkconferentie Kennis van Mediawijsheid

Friday 31 January 2020, 13:00

Let op; deze activiteit is verlopen, ga naar het activiteiten overzicht om te zien welke activiteiten gepland staan.

Locatie:
Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid, Media Parkboulevard, Hilversum, Nederland

De Wetenschappelijke Raad van Netwerk Mediawijsheid viert haar eerste verjaardag. Een jaar na de oprichting geeft de raad graag een update over de bezigheden tot zover en een inkijkje in de toekomstplannen. Welke wetenschappelijke kennis over mediawijsheid is er, waar liggen de hiaten en welke nieuwe kennis is nodig? De werkconferentie Kennis van Mediawijsheid op vrijdag 31 januari 2020 biedt onderzoekers en beleidsmakers een inhoudelijk programma met academische inslag, interactie en veel gelegenheid tot netwerken.

Er staat een prikkelend programma klaar, vol mogelijkheden om te participeren in de discussies rondom actuele vraagstukken op het gebied van mediawijsheid. Aansluitend luiden we graag samen feestelijk het nieuwe jaar in en heffen we het glas op mooie (gezamenlijke) toekomstplannen!

Datum: vrijdag 31 januari 2020
Tijd: 13.00 – 16.00 uur, met aansluitend de feestelijke Nieuwjaarsreceptie van Netwerk Mediawijsheid tot 19.00 uur
Locatie: Beeld en Geluid te Hilversum

Programma

De #KvM20 is een interactieve werkconferentie met een sprankelende afsluiting. Professor Ellen Helsper (London School of Economics, UK) deelt haar visie op sociale ongelijkheid en digitale mediawijsheid. Tijdens de rondetafelgesprekken draagt u bij aan mogelijke oplossingen voor dilemma’s op het gebied van mediawijsheid. Nadien wordt u op de Nieuwjaarsreceptie van Netwerk Mediawijsheid verwend met inhoud, muziek en borrelhapjes: o.a. The Red Piano Show en De Speld Live staan op het programma.

Update: Bekijk de foto’s en lees het uitgebreide verslag.