Challenge #NLmediawijs: 3 tips voor het vormen van jouw droomteam

maandag 17 juni 2019

Challenge Nederland Mediawijs 2019Met de Challenge Nederland Mediawijs 2019 daagt Netwerk Mediawijsheid netwerkpartners uit om collectief mee te bouwen aan de missie: Iedereen mediawijs. Netwerkpartners worden hierbij gestimuleerd om nieuwe samenwerkingen op te zoeken voor het vormen van teams. Ga jij de uitdaging aan? Lees de drie tips om jouw droomteam te vormen.

Let op: de inschrijving sluit op 1 september om 00.00 uur

Tijdens de challenge ontwikkelt jouw organisatie in co-creatie met tenminste 1 andere netwerkpartner een speelse en effectieve toepassing van de MediaDiamant, speciaal voor volwassenen en (ondersteuners van) kwetsbare kinderen en volwassenen. Na een inspirerend accelerator en incubator traject, wordt aan het team met het beste idee (een deel van) de stimuleringsbijdrage van 35.000 euro uitgereikt.

» Lees meer over de Challenge Nederland Mediawijs 2019


1. Vind de (netwerk)partner die bij jou past

Zoek onder de meer dan 1000 netwerkpartners via de kaart of zoekfunctie. Selecteer bijvoorbeeld eens de categorie ‘Kwetsbare groepen’ of de sector ‘Welzijn’.

Heb je een samenwerkingspartner op het oog die nog geen netwerkpartner is? Aanmelden kan via: mediawijzer.net/netwerkpartner-worden.


2. Neem contact op via de mail

We helpen je graag verder met jouw specifieke zoekvraag. Stuur een mail aan organisator Frank Evers (Perfect Storm), via [email protected].


3. Deel je oproep aan het netwerk #NLmediawijs

Plaats onderaan deze pagina een heuse contactadvertentie om jouw ideale samenwerkingspartner te vinden. De redactie van Netwerk Mediawijsheid deelt jouw oproep vervolgens via de sociale mediakanalen van Mediawijzer.net, waar het netwerk bereikt wordt.

Zo plaats je een oproep:

Laat een bericht van maximaal 150 woorden achter in het onderstaande veld ‘laat een reactie achter’. Vermeld daarin:

  1. De naam van jouw organisatie
  2. Wie jouw ideale samenwerkingspartner zou zijn
  3. Wat je met die partner wilt bereiken door middel van deze challenge
  4. De manier waarop geïnteresseerden jou kunnen bereiken

Zelf een oproep op sociale media plaatsen kan natuurlijk ook, gebruik de hashtag #NLmediawijs zodat de redactie van Netwerk Mediawijsheid het kan delen binnen het netwerk. Ook kun je de oproep plaatsen op de Facebookpagina van Mediawijzer.net of in de LinkedIn groep.

Laat een reactie achter

Vul je e-mailadres in om op de hoogte te blijven van reacties (je e-mailadres wordt niet gepubliceerd).

Reacties worden eerst goedgekeurd door de redactie.