Een succesvol mediawijsheidproject runnen? Mediawijzer.net heeft 10 tips voor je!

woensdag 17 september 2014

Loop jij met een geweldig idee rond voor een mediawijsheidproject? Of ben je misschien al bezig met de realisatie ervan? Lees dan onze nieuwste publicatie, waarin we je 10 tips geven voor het runnen van een succesvol mediawijsheidproject.

Mediawijzer.net heeft in de periode 2009-2012 de realisatie van 39 mediawijsheidprojecten mede mogelijk gemaakt. Stuk voor stuk unieke projecten en samenwerkingen, die allemaal te maken hadden met ambitieuze doelstellingen, uitdagingen én valkuilen. Mediawijzer.net was benieuwd naar de lessons learned van deze projecten en heeft in juni 2014 in samenwerking met Twynstra Gudde aan verschillende projectleiders gevraagd: ‘Wat zijn bruikbare lessen voor het netwerk?’

In totaal hebben 25 projectleiders hun bijdrage geleverd. Het resultaat: 10 tips, gebundeld in een publicatie en infographic. Ze zijn bedoeld ter inspiratie of ondersteuning voor als je zelf aan een samenwerkingsproject gaat werken.

 » Download hier de publicatie ’10 tips voor het runnen van een succesvol mediawijsheidproject’

 Infographic Mediawijzer.net: 10 ingrediënten voor succesvolle mediawijsheidprojecten

Infographic Mediawijzer.net 10 tips

Klik op de afbeelding voor een vergroting.

Doe mee met de Mediawijzer.net Stimuleringsregeling 2014
Op dit moment staat de Stimuleringsregeling 2014 open. De regeling voor 2014 staat geheel in het teken van het inbedden van mediawijsheid in de praktijk van het voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs. De deadline voor het indienen van je projectvoorstel is zondag 19 oktober 2014.

Lees ook:

We vinden het leuk van je te horen wat je van de publicatie vindt en wat jouw favoriete tip is. Laat je reactie hieronder achter.

Laat een reactie achter

Vul je e-mailadres in om op de hoogte te blijven van reacties (je e-mailadres wordt niet gepubliceerd).

Reacties worden eerst goedgekeurd door de redactie.