Hoera! Vernieuwde site Mediawijzer.net bestaat 1 jaar

woensdag 9 juli 2014

Precies 365 dagen geleden was het zover: de vernieuwde website van Mediawijzer.net ging live. En wat vond ik het spannend! Maanden hebben we toegewerkt naar het moment dat we live gingen. En wat was – en ben – ik trots op het resultaat. Hoe staat het er nu voor? Een terugblik en facts & figures op een rij.

​Deze website is voor onze 950+ netwerkpartners en professionals van mediawijsheid; oftewel dé ontmoetingsplek voor makers van mediawijsheid.​​ Samen met onze netwerkpartners werken we vanuit onze rol als netwerkorganisatie en expertisecentrum aan het bevorderen van mediawijsheid in de samenleving. Er zijn ontzettend veel initiatieven, onderzoeken, lesmateriaal, publicaties etc. in de wereld van mediawijsheid en het is ons doel om de kennis, ervaringen en inzichten die we hiermee opdoen met elkaar delen. Offline, maar ook zeker online.

En daar komt deze site om de hoek kijken: de ​belangrijkste verandering in de overgang naar de vernieuwde site was de toevoeging van de blogomgeving en de community (het forum).​​​​ Samen met een groep van enthousiaste bloggers en bezoekers delen we onze kennis en ervaring. In 1 jaar zijn we flink gegroeid in het aantal bloggers: bij deze wil ik jullie enorm bedanken voor jullie tijd en energie en alle mooie blogartikelen!

Met trots kijk ik terug op wat we in 1 jaar bereikt hebben. Wat feiten op een rij:

Met veel enthousiasme kijk ik uit naar het volgende jaar. Heb je tips, feedback, opmerkingen of vragen over de site, bloggen, of iets anders? Ik hoor het graag! Dit artikel schreef ik trouwens een jaar geleden, hier lees je meer over de vernieuwde website én 5 manieren om actief deel te nemen aan de online community.

Tot slot ben ik natuurlijk benieuwd naar wat jij 1 jaar na livegang van de vernieuwde Mediawijzer.net vindt?​ :-)

Laat een reactie achter

Vul je e-mailadres in om op de hoogte te blijven van reacties (je e-mailadres wordt niet gepubliceerd).

Reacties worden eerst goedgekeurd door de redactie.