Netwerk Mediawijsheid heeft bijzonder veel zin in 2023. Het is niet alleen een jaar waar waarin we samen met het netwerk het belang van mediawijsheid verder op de kaart zetten. Maar er is nog iets dat 2023 speciaal maakt. Dit jaar vieren we namelijk onze vijftiende verjaardag. Lees hier wat we doen tijdens het jubileumjaar.

Mediawijsheid Netwerk Experience 2023

Kom naar de nieuwjaarsbijeenkomst

Betrokken netwerkpartners zijn van harte uitgenodigd voor de feestelijke nieuwjaarsbijeenkomst op dinsdag 14 februari in Hilversum.

Bekijk het programma
mnx19,mediawijsheid netwerk experience

Save the date: MNX

Op 9 mei 2023 vindt een extra feestelijke editie van de MNX plaats: hét jaarlijkse mediawijsheid netwerkevent. Hét moment om bij te praten over mediawijsheid en om van elkaar te leren.

Zet 'm in de agenda
Minister Gunay Ulsu

“Netwerk Mediawijsheid is 15 jaar al stevig aan de slag om iedereen in Nederland mediawijzer te maken, samen met een groot en veelzijdig netwerk van organisaties. De noodzaak om in mediawijsheid te blijven investeren, is alleen maar groter aan het worden. Mediawijsheid staat dan ook hoog op de digitale agenda in Nederland en is van groot belang voor een goed functionerende democratie.”
- Gunay Uslu, staatssecretaris Cultuur en Media