Impactsessie: Denk mee over het nieuwe netwerken!Kom naar de Impactsessie Netwerk Mediawijsheid op 27 november 2019

woensdag 6 november 2019

Afgelopen half jaar heb ik in mijn nieuwe rol als relatiemanager van Netwerk Mediawijsheid een hele serie netwerkpartners ontmoet. In ieder gesprek merk ik dat de energie gaat stromen. De bevlogenheid van de mensen achter de organisaties is bijzonder aanstekelijk. We zijn een groot netwerk en alleen samen bereiken we wat ons voor ogen staat: iedereen mediawijs.

Update: De aanmelding voor deze sessie is inmiddels gesloten. Ben je geïnteresserd? Mail naar info@mediawijzer.net voor een plekje op de wachtlijst.

Naast passie, zit er een enorme hoeveelheid daadkracht in het netwerk. Met elkaar krijgen we het voor elkaar om maar liefst drie websites met content te vullen; voeren we twee keer per jaar campagne; treffen we elkaar tijdens netwerkevents en expertsessies, terwijl iedere organisatie daarnaast keihard werkt aan eigen doelen.

We hebben elkaars passie en daadkracht nodig om het netwerk draaiende te houden. Met elkaar verbonden zijn en blijven, heeft dan ook mijn focus en continue aandacht. Want hoe kunnen we onze krachten als netwerk bundelen? Welke (nieuwe) vormen van netwerken zijn nodig om het netwerk optimaal te benutten? En wat kan het netwerk voor jou betekenen?

Ik ben heel benieuwd naar jouw ideeën, wensen en behoeftes hierbij en en wat mij betreft is woensdag 27 november daar een heel goed moment voor. Graag nodig ik je dan uit voor de Impactsessie Netwerk Mediawijsheid bij Beeld en Geluid in Hilversum, van 10.00 tot 14.00 uur. In de impactsessie halen we naar boven welke vragen, behoeftes en ideeën er in jouw praktijk spelen, om van daaruit te kijken naar experimenten en oplossingen en zo tot nieuwe, wellicht verrassende initiatieven te komen waar ook jouw organisatie profijt van heeft op weg naar een mediawijs Nederland.

» Aanmelden is helaas niet meer mogelijk
» Meer informatie vind je hier

Met vragen of ideeën over jouw rol als netwerkpartner kun je mij mailen via floortje.jansen@mediawijzer.net.


Lees meer over het netwerk

» Teacher Maker Camp: raak vertrouwd met digitale vaardigheden
» MNX – De waarde(n) van mediawijsheid #1: onze kansen en geluk

Laat een reactie achter

Vul je e-mailadres in om op de hoogte te blijven van reacties (je e-mailadres wordt niet gepubliceerd).

Reacties worden eerst goedgekeurd door de redactie.