Kom jij ook naar de Mediawijsheid Kennisdag, (voorheen MNX), hét mediawijsheid-event voor het netwerk op dinsdag 28 mei 2024? Tijdens deze dag komen we als netwerk bij elkaar in Beeld & Geluid Hilversum om kennis op te doen en uit te wisselen, om nieuwe contacten te leggen en oude relaties te versterken. In een gevarieerd, mediawijs programma gaat het netwerk aan de slag met grote vragen op mediawijsheidgebied. Zo denken en praten we over uitdagingen, oplossingen, beleid en de praktijk. Met heel het netwerk. Ben jij er ook bij?


Nieuwe naam

Waar deze dag voorheen de MNX ('Mediawijsheid Netwerk Experience') heette, spreken we nu van de Mediawijsheid Kennisdag. Deze nieuwe naam staat voor het hoofddoel van de dag: kennis opdoen en uitwisselen. En is in lijn met de Kennissessies, waarin doorlopend netwerkpartners, experts en professionals elkaar vinden op specifieke, mediawijze thema's.

De naam is nieuw, maar dit event blijft dé kans voor jou als netwerkpartner om kennis op te doen, (nieuwe) partners te ontmoeten en met ons vooruit te kijken naar de toekomst.

Meld je aan

Bekijk alle up-to-date informatie over de Kennisdag in de agenda, meld je direct aan voor het event en deel de aanmeldlink met je collega's of andere geïnteresseerden.

Naar de agenda


Programma

De dag begint met een plenair programma met een aantal keynotesprekers, gevolgd door een netwerklunch en daarna een middagprogramma met speeddate- en breakoutsessies. Ter afsluiting is er vanaf 16.00 uur een borrel. 

Om alvast een tipje van de sluiter op te lichten maken we graag de eerste twee sprekers bekend:

  • Eppo van Nispen tot Sevenaer, directeur van Beeld & Geluid en voorzitter van de stuurgroep van Netwerk Mediawijsheid, geeft een keynote over het nieuwe meerjarenplan van Netwerk Mediawijsheid
  • Jaron Harambam werkt als interdisciplinair socioloog aan de Universiteit van Amsterdam en onderzoekt complottheorieën, algoritmes en sociale media platformen

We zijn momenteel druk bezig met het samenstellen van een gevarieerd, mediawijs en prikkelend programma. Eén ding is zeker: het belooft weer een informatieve, feestelijke en gezellige ervaring te worden.


Bijdragen aan de Kennisdag?

Wil je (met jouw organisatie) een rol spelen in het programma? Dit zijn de mogelijkheden – en zo laat je het weten:

  • Je wil je graag opgeven als spreker voor de speeddateronde. Laat het ons weten via het aanmeldformulier
  • Jij of jouw organisatie heeft een interactieve ervaring, een spel of iets dergelijks om te tonen tijdens de netwerklunch. Laat het ons weten via het aanmeldformulier
  • Je hebt een andere suggestie of vraag. Laat het weten aan ons infopunt

Praktische informatie 

De Kennisdag is gratis bij te wonen. Aanmelden is verplicht. Deze bijeenkomst vindt fysiek plaats in het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid in Hilversum. Er worden geen opnames gemaakt; terugkijken is dus niet mogelijk.

Meld je hier aan

» Vragen over de Kennisdag? Mail gerust: [email protected]

Samen maken we er een onvergetelijke dag van!