Eerdere edities MNX

De Mediawijsheid Netwerk Experience (MNX) is het jaarlijkse mediawijsheid netwerkevent. Een uitgelezen moment voor professionals om bij te praten over mediawijsheid in praktijk en beleid en van elkaar te leren. De MNX wordt georganiseerd door Netwerk Mediawijsheid. 

Bekijk hier het verslag en de foto’s. Of bekijk hiernaast de aftermovie van 2019.

» Meld je hier aan voor de MNX21 -  All inclusive, hoe doen we dat?

Edities van de MNX

In een continu veranderende wereld blijkt mediawijsheid voor steeds meer mensen van steeds grotere betekenis. Hoe zit het in deze wereld met onze gedeelde waarden, de manier waarop we met elkaar omgaan, van elkaar leren, met elkaar werken en samenleven?

Bekijk het verslag en de aftermovie.

10 jaar Mediawijzer.net, dat moet gevierd worden! De MNX 2018 was dan ook extra uitgebreid en feestelijk met een dag- én avondprogramma. Het thema: De perfecte wereld! We vroegen bezoekers: als jij droomt over de toekomst, hoe ziet die er dan uit? Hoe gaan we in jouw perfecte wereld om met de vele kansrijke, maar soms ook ontregelende of ronduit bedreigende ontwikkelingen in media? Hoe maakbaar en beïnvloedbaar is deze wereld? En wat betekent dat voor de mediawijsheid van iedereen die in deze perfecte wereld leeft?

Bekijk het verslag, de foto’s en de aftermovie.

In het kader van de #MNX18 spraken we met verschillende sprekers over het thema De perfecte wereld!. Lees de interviews hier.

Heb je vragen over de MNX?

Neem contact met ons op.