Praktische informatie

De Mediawijsheid Netwerk Experience (MNX) vindt plaats op dinsdag 21 mei 2019 in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid. Deelname is gratis. Aanmelden kan hier.

De MNX is het jaarlijkse mediawijsheid netwerkevent. Een uitgelezen moment voor professionals om bij te praten over mediawijsheid in praktijk en beleid en van elkaar te leren. De MNX wordt georganiseerd door het Netwerk Mediawijsheid.

Bereikbaarheid & parkeren

Beeld en Geluid is gevestigd op het Media Park in Hilversum:

Media Parkboulevard 1
1217 WE Hilversum

BEREIKBAARHEID MET AUTO

Beeld en Geluid beschikt over een eigen parkeergarage. Volg de borden “P Beeld en Geluid” (parkeerkosten zijn voor de bezoeker).

BEREIKBAARHEID MET OPENBAAR VERVOER

Beeld en Geluid ligt op loopafstand van NS-station Hilversum Media Park. Het kleurrijke gebouw is al van grote afstand te zien. Neem bus 107 vanaf NS-station Hilversum of vanaf NS-station Naarden-Bussum, deze stopt voor de deur van Beeld en Geluid.


Image

Contact

Neem met praktische vragen over de MNX contact op via [email protected].


Verhinderd?

Toch verhinderd voor de MNX? Meld je hier af. De plaatsen zijn beperkt en we geven je plek dan graag door aan iemand anders.


Projectenplein & flyertafel

Op het voorplein bij Beeld en Geluid brengen netwerkpartners tijdens de MNX hun aanbod onder de aandacht via het projectenplein (voorheen de showroom). Dat kan via de flyertafel of via een van de 10 tafels waar netwerkpartners zich presenteren of pitchen aan MNX-bezoekers.

Aanmelden voor een tafel op het projectenplein is niet meer mogelijk.

Flyertafel

Heb je folders, brochures, rapporten of andere producten die je wilt delen met aanwezigen? Deze kun je neerleggen op de flyertafel. Aanmelden is hiervoor niet nodig, je kunt gewoon een stapeltje meenemen.


Tip! Twitter mee over de MNX en gebruik de hashtag #MNX19.

Terugblik MNX18

De vorige editie van de MNX draaide om De perfecte wereld!.

Bekijk het verslag, de foto’s en de aftermovie van vorig jaar.

Eerdere edities van de MNX

Benieuwd naar voorgaande jaren?

Bekijk een overzicht.