Terug naar partner overzicht

Bizzgames Gamification

Bizzgames Gamification is gespecialiseerd in het ontwikkelen en begeleiden van gamification toepassingen, serious games en business games. Dit doen we inmiddels al ruim 25 jaar, met veel passie en plezier.

Onze expertise als gamification bureau, zetten we in voor het onderwijs, bedrijfsleven, de zorg en non-profit sector. Onder andere voor training, educatie, employee engagement, teambuilding, verandermanagement, werving & selectie en onboarding, is gamification zeer effectief in te zetten. Logisch, vinden wij bij Bizzgames, want gamification is leuk, leerzaam en uitdagend!

Naast tientallen off-the-shelve serious games hebben wij een flexibel gamification platform ontwikkeld. Hiermee kunnen wij eenvoudig gamification toepassingen opzetten voor elke branche en organisatie, voor elke doelstelling of specifiek vraagstuk. Op basis van uw input, maken wij een storyline met characters en challenges waarin de deelnemers zich herkennen. Middels gamification voegen we spelelementen toe om die doelstelling op een enthousiasmerende manier over te brengen bij de beoogde doelgroep.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van gamification en serious games voor uw organisatie? Neemt u dan gerust contact met ons op via info@bizzgames.nl of +31(0)20-7702265.

Bezoek de website