Terug naar partner overzicht

BKB | Het Campagnebureau

Campagnebureau BKB vertelt verhalen. Vanuit ons kantoor in hartje Amsterdam agenderen wij kwesties die wij belangrijk vinden. Van de vluchtelingenproblematiek tot gelijke kansen in het onderwijs, van duurzaam beleggen tot het belang van open data, van veteranen tot werkstress. Voor onze opdrachtgevers en op eigen initiatief. Dat doen we onder meer in de vorm van onderzoek, strategie en boodschapontwikkeling, het genereren van vrije publiciteit, het organiseren van bijeenkomsten en grassrootscampagnes, het ontwikkelen van strategieën voor social media en het maken van content.

Wij delen al zeventien jaar onze expertise met aanstormende talenten. In Nederland doen wij dat in de BKB Academie en wereldwijd in de vorm van campagnetrainingen aan politieke partijen. Zo houden wij een scherp gevoel voor de tijdgeest en kunnen wij steeds weer vernieuwende verbanden leggen tussen politiek, bedrijfsleven, wetenschap, sport, cultuur en media.

Er werken 25 politiek en maatschappelijke betrokken, gedreven, nieuwsgierige mensen bij BKB. Ieder met zijn of haar eigen achtergrond, expertise en vaardigheden. Wij geloven dat een divers team noodzakelijk is om maatschappelijke thema’s beter te begrijpen en daar goed over te communiceren.

Bezoek de website