Terug naar partner overzicht

GebarenSter

Mijn passie ‘GebarenVerhalen vertellen’ sluit erg goed aan bij mijn missie: een brug slaan tussen de dovenwereld en de horende wereld.

Ik wil graag dat dove- en slechthorende kinderen gelukkig zijn in de dovenwereld, maar ook in een ‘horende omgeving’. En ook andersom, dat horende ouders gelukkig zijn in de horende wereld, maar ook in een ‘dove omgeving’.
Het is mijn missie dat dove – en horende mensen elkaar leren begrijpen. In het bijzonder, ouders en kinderen. En dat iedereen mag zijn wie hij of zij is. Dat mensen zichtbaar zijn en plezier hebben. Nederland is een land met veel bruggen, maar deze Verhalenbrug is nog in aanbouw. Ik wil je graag vertellen hoe mijn proces met bruggen bouwen is verlopen. Ik wilde graag gelukkig zijn in horende wereld. Gewoon mezelf zijn, zonder me steeds aan te passen. Durven zeggen wat je denkt en voelt. Zichtbaar durven zijn. Samenzijn is fijn. Van sociale contacten bloei je op. Dat is beter dan ‘in je schulp te kruipen’. Ik groei en bloei. Dit gun ik de ouders en kinderen ook. De GebarenSter wil samen met jou bruggen bouwen. Samenwerken. Samen ontwikkelen. Vol met verhalen en plezier. Doe mee!

Bezoek de website