Terug naar partner overzicht

Hogeschool Windesheim opleiding Social Work

Naast de mogelijkheid voor voltijd studenten om de minor Children & Media te volgen, biedt Windesheim ook voor professionals de mogelijkheid zich verder te specialiseren op het gebied van mediaopvoeding:

Cursus Jeugd en Media >
In een korte cursus kan je kennismaken met Jeugd en Media. Deze cursus geeft je praktische handvatten om opvoeders en jongeren hierbij te begeleiden. Je krijgt daarnaast meer inzicht in onderwerpen waar je als team/organisatie samen afspraken over zou moeten maken en wellicht beleid voor zou moeten ontwikkelen. Een relevante praktijkomgeving en leergierigheid zijn van belang.

Onderzoek >
Wil je meer weten of de huidige ontwikkelingen rondom mediawijsheid? Onze lector Peter Nikken en alle onderzoekers van het lectoraat Jeugd & Media publiceren met regelmaat over hun onderzoek. Hun publicaties zijn van grote waarde voor de maatschappelijke en economische ontwikkeling van Nederland. De publicaties worden met regelmaat gepubliceerd op basis van open access. Zo garanderen wij vrije toegang tot alle resultaten van en handvatten uit ons praktijkgericht onderzoek, zodat ook jij die informatie kunt (her)gebruiken.

Lectoraat Jeugd & Media | Windesheim in Zwolle | Windesheim: https://www.windesheim.nl/onderzoek/lectoraten/jeugd-en-media

Bezoek de website