Terug naar partner overzicht

InAspire College

InAspire College levert een breed scala aan leeroplossingen en zelfassessments (nulmetingen) voor o.a. Digitale vaardigheden. Van klassikale trainingen tot online e-learning modules en apps voor tablets en smartphones.
Onze aanpak kenmerkt zich doordat we samen met de klant op zoek gaan naar een passend opleidingsprogramma. Passend bij de organisatie, eventueel uitgesplitst naar afdelingen en/of groepen van medewerkers. Niet iedereen hoeft ten slotte alle ins en outs te kennen van een tekstverwerkingspakket en niet iedereen werkt dagelijks met spreadsheets. Toch blijkt dat het nuttig is voor elke burger en medewerker om een minimaal basisniveau te bezitten aan digitale vaardigheden. Niet alleen bruikbaar voor op het werk maar ook voor privé en het functioneren in de maatschappij.
InAspire College werkt vanuit de standaard ‘Certificaat Digitale Vaardigheden’ (www.e-userskills.nl) en leidt hier desgewenst ook voor op. Vaak zien we echter dat het totale pakket niet nodig is voor het dagelijks functioneren van de medewerkers. Anders dan veel andere opleiders kiezen wij niet snel voor standaard (pakket)trainingen. Wij geloven dat maatwerk beter past, beter beklijft en dat het op deze manier voor zowel de deelnemer als de trainer inspirerend werkt. Integratie van diverse (eigen) softwarepakketten behoort ook tot de mogelijkheden.

Bezoek de website