Terug naar partner overzicht

Level Next online

Level Next is in 2019 opgezet door Ellen Buwalda vanuit passie om kennis niet alleen offline maar ook online te delen. Level Next is de plek voor volwassenen die op zoek zijn naar praktische informatie om het leven (privé en zakelijk) online en offline gezonder, leuker en makkelijker te maken. Kortom mediawelzijn.

De wereld om ons heen wordt steeds meer digitaal. We leven, beleven en werken steeds meer online. We gebruiken smartphones, smartwatches, laptops, tablets, slimme huishoudelijke apparaten, e-readers, health checkers of zelfs fietscomputers. Of je nu werkt of op vakantie bent. Het gaat dan om de balans van de drie aspecten van (digitale) gezondheid: lichamelijk, mentaal en sociaal. Belangrijk hierbij zijn 21st century skills (21e eeuwse vaardigheden) zoals digitale geletterdheid, mediawijsheid, informatievaardigheden.

Daarnaast inspireert, informeert en ondersteunt Level Next mensen bij thuiswerken en hybride werken met (mobiel) digitaal (samen)werken.

Als ervaringsdeskundige geloof ik in een leven lang ontwikkelen en blijf ik dat zelf ook zeker doen. Dagelijks met kleine stapjes (vooruit, achteruit of even opzij) naar een Level Next.

Kijk voor actuele informatie op de website Level Next online.

Bezoek de website