Terug naar partner overzicht

Mediakr@chtig

Advies, begeleiding, ondersteuning en educatie digitale geletterdheid:
Digitale geletterdheid omvat alle vaardigheden die nodig zijn om in de digitale samenleving jezelf staande te houden en jezelf te ontwikkelen. Van informatievaardigheden tot je veilig kunnen bewegen op internet, van computational thinking en programmeren tot mediawijsheid en ICT-basisvaardigheden.
Als MediaCoach en ICT-trainer op het gebied van o.a. sociale en digitale tools probeer ik om het belang en noodzaak van mediawijsheid en digitale geletterdheid uit te dragen en diverse doelgroepen daarin te adviseren, trainen en ondersteunen – te empoweren!
Voor opdrachtgevers ben ik verantwoordelijk voor uitvoering van de professionalisering van individuen en medewerkers, expert op het gebied van (onderwijs)applicaties, begeleider van ict- implementaties en adviseur richting opdrachtgevers voor (onderwijs)vraagstukken die met leren en ict te maken hebben. Daarnaast bied ik ondersteuning bij o.a. de ontwikkeling, bouw en werking van (WordPress-)websites en het plaatsen van (les)materiaal in digitale (e-learning) leeromgevingen.
Mijn doel: iedereen Mediakra@chtig!: digitaal vaardig, Mediawijs en klaar voor de digitale toekomst!

Bezoek de website