Terug naar partner overzicht

Social Families

Social Families helpt ouders bij te blijven in de online wereld van hun kind. Verdiepen in deze wereld helpt je als ouder er op een positieve en speelse manier mee om te kunnen gaan. Zo kom je erachter dat samen online zijn veel plezier geeft en het je helpt om met elkaar in gesprek te blijven over alles wat er online gebeurt. Zo krijg je inzicht in welke keuzes je kind daarin maakt. Ook online hebben kinderen hun ouders keihard nodig. Social Families geeft ouders tips over het gebruik van de online kanalen waar je kind veel tijd aan besteedt, denk aan Instagram, Snapchat, YouTube, Twitch, TikTok, gaming en meer. In wrapups word je bijgepraat. Door in gesprek te gaan met elkaar zul je zien dat je niet de enige bent met vragen en dilemma's.
Hoe leuk is het als je straks sámen met je kinderen kunt lachen om live gebeurtenissen. Jij gidst je kind in de juiste richting en je kind geeft jouw weer nieuwe inzichten.
Joyce Datema is in het bedrijfsleven al vele jaren actief op het gebied van (online) communicatie – advies, reputatie, strategie, verandertrajecten.
Ze heeft een gezin met vier kinderen. In dit geval dé inspiratiebron voor Social Families.

Bezoek de website