Terug naar partner overzicht

Studio Z

We zijn specialisten in creatieve media educatie en in professionele media productie. We werken vanuit Deventer voor bedrijven en instellingen in heel Nederland. We geven workshops en cursussen fotografie, video, animatie en game design aan leerlingen uit het primair en voortgezet onderwijs. En we trainen leraren teams zodat scholen zélf aan de slag kunnen met creatieve media.

En we produceren professionele animaties, video’s en interactieve media voor bedrijven en instellingen. We kiezen het liefst voor verrassende en creatieve concepten en we zorgen altijd voor pakkende en heldere communicatie.

Wij werken veel aan het ontwikkelen van eigentijdse creatieve media educatie. Ik heb behoefte aan een vergroting van mijn netwerk op dit vlak. Verder wil ik meer aandacht geven aan digitale media als creatieve discipline, de focus ligt in het onderwijs erg op (een angstige benadering van) media ihkv media wijsheid. Hierbij worden vaak de mogelijkheden die digitale media bieden op het gebied van (zelf-) expressie over het hoofd gezien. Ik ben benieuwd naar hoe mediawijzer.net hier tegenaan kijkt en zet me graag in voor het ontwikkelen van goede educatie op dit vlak voor leerkrachten en leerlingen in het PO en VO.

Bezoek de website