Stimuleringsregeling

De missie van Netwerk Mediawijsheid is het verbinden, versterken en inspireren van mediawijsheid initiatieven en organisaties rond mediawijsheid. Een van de instrumenten om dit te bereiken is de jaarlijkse stimuleringsregeling.

Challenge All inclusive 2021

Netwerk Mediawijsheid heeft een intensief en inspirerend themajaar All inclusive, hoe doen we dat? achter de rug. Maar het streven naar een meer inclusieve, mediawijze samenleving houdt niet op. Daarom stelt Netwerk Mediawijsheid €50.000,- beschikbaar voor netwerkpartners om nieuwe initiatieven te bedenken rond de drie lijnen: inclusieve media, inclusief bereik en inclusief ontwerp. Organisaties konden hun initiatief tot uiterlijk 16 mei indienen.

» Meer informatie over de challenge


10 tips voor het runnen van een succesvol mediawijsheidproject Loop jij met een geweldig idee rond voor een mediawijsheidproject? Of ben je misschien al bezig met de realisatie ervan? In deze publicatie staan 10 tips voor het runnen van een succesvol project.
Overige fondsen Om tegemoet te komen aan een veel gestelde vraag vanuit het netwerk, biedt Mediawijzer.net een overzicht van publieke/private fondsen die in aanmerking kunnen komen om mediawijsheidprojecten mee te financieren: het fondsenoverzicht.
Publicatie 'Mediawijzer.net mediawijsheid projecten 2010-2012' De publicatie biedt een overzicht van 31 projecten die in de periode 2009 t/m 2012 tot stand zijn gekomen met een bijdrage uit 3 regelingen van Mediawijzer.net (aanvragen via info@mediawijzer.net).