Oproep netwerkpartners: denk mee over invulling Mediawijsheidmarkt 2014

maandag 10 februari 2014

Save the date! Op 15 mei 2014 organiseert Mediawijzer.net voor de 6e keer de Mediawijsheidmarkt in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid.

De Mediawijsheidmarkt is het jaarlijks terugkerende netwerkevenement voor netwerkpartners van Mediawijzer.net en professionals die geïnteresseerd zijn in mediawijsheid. Tijdens de Mediawijsheidmarkt staat het leggen van verbindingen, elkaar versterken en inspireren centraal. 

We zijn al druk in de weer met de voorbereidingen van het evenement en willen je uitnodigen om mee te denken over de invulling van het programma. Welke organisatie of expert zou jij op de markt willen ontmoeten? Over welk onderwerp, doelgroep of sector zou je meer willen weten? Welke activiteit mag niet ontbreken? 

Laat het ons weten en vul de enquête in (max 2 minuten).

Graag tot 15 mei!

» Terugblik Mediawijsheidmarkt 2013: met 300 bezoekers, 30 stands, 21 pitches, plus meer dan 550 verstuurde tweets, was de Mediawijsheidmarkt van 2013 de grootste tot nu toe. Lees hier het verslag, inclusief 8 filmpjes die gemaakt zijn door het Mediacollege Amsterdam. Bekijk hier een foto-impressie.
» Nog geen netwerkpartner van Mediawijzer.net? Meld je hier als partner aan.

mwmarkt opening

Mediawijsheidmarkt 2013

Laat een reactie achter

Vul je e-mailadres in om op de hoogte te blijven van reacties (je e-mailadres wordt niet gepubliceerd).

Reacties worden eerst goedgekeurd door de redactie.