Binnen Netwerk Mediawijsheid is het programmateam verantwoordelijk voor de uitvoering van de activiteiten van het programma. Hieronder staat een overzicht van contactmogelijkheden.

Algemene vragen

Heeft u een algemene vraag over Netwerk Mediawijsheid, het netwerk of de website Netwerkmediawijsheid.nl? Neem dan contact op met het programmateam via info@mediawijzer.net.

Steunpunt voor netwerkpartners

Het steunpunt is er om netwerkpartners wegwijs te maken binnen Netwerk Mediawijsheid. Via het steunpunt helpt het programmateam je organisatie op weg door je te verwijzen naar de juiste informatie en andere netwerkpartners. Wil je weten waar je handige tools, informatie over campagnes of kennis over een mediawijs onderwerp vindt? Zoek je verbinding met andere netwerkpartners? Of wil je weten hoe jouw organisatie kan bijdragen aan de verankering van mediawijsheid in praktijk en beleid? Mail je vraag naar het steunpunt: info@mediawijzer.net.

Contact met de redactie

Bijdragen voor op de websites en vragen over de online content zijn te sturen naar: redactie@mediawijzer.net.

Pers

Bekijk hier de perspagina.

Adres & bereikbaarheid

Het programmateam van Netwerk Mediawijsheid is gevestigd in Beeld & Geluid te Hilversum.

Postadres

Netwerk Mediawijsheid
Postbus 1060
1200 BB Hilversum

Bezoekadres

Beeld & Geluid
Media Parkboulevard 1
1217 WE Hilversum

Routebeschrijving per auto

Beeld & Geluid ligt op het Media Park in Hilversum en beschikt over een eigen parkeergarage. Volg de borden “P Beeld en Geluid”.

Routebeschrijving per openbaar vervoer

Beeld & Geluid ligt op loopafstand van NS-station Hilversum Media Park. Het kleurrijke gebouw is al van grote afstand te zien. Neem bus 107 vanaf NS-station Hilversum of vanaf NS-station Naarden-Bussum, deze stopt voor de deur van Beeld & Geluid.