Podcast Daniël Lechner en Eva Bosgraaf: 10 jaar mediawijsheid

vrijdag 29 januari 2016

In mijn zestiende podcast spreek ik met Daniël Lechner en Eva Bosgraaf. Daniël is pedagoog en Eva journalist met beiden een specialisatie in nieuwe media. Met z’n drieën praten we over het onlangs verschenen jubileumboek Mediawijsheid 2005 > 2015 > 2025, waarvoor Daniël en Eva maar liefst 21 media-experts hebben geïnterviewd.

Luister naar ons gesprek via Soundcloud.com of klik hieronder op play.

[Noot van de redactie: de podcast is niet meer beschikbaar]

De brief die Daniël en Eva schreven voor hun zoon Jep – als reactie op de brief van Mark Zuckerberg voor zijn dochter – kun je hier lezen.

Je kunt je abonneren op mijn podcast, door in de iTunes store, de podcast app of Soundcloud.com te zoeken op Don Zuiderman. Reacties op deze podcast zijn altijd van harte welkom, bijvoorbeeld onderaan deze blogpost of via Twitter (@eeep, @evabosgraaf of @donzuiderman). Laat gerust een review achter in iTunes.

Dit artikel verscheen eerder op donzuiderman.blogspot.nl
Foto bovenaan artikel: John Valk

Aanvragen fysiek exemplaar Jubileumboek

Via dit aanvraagformulier kunnen netwerkpartners van Mediawijzer.net een fysiek exemplaar van het jubileumboek ‘Mediawijsheid 2005 > 2015 > 2025’ kosteloos aanvragen.

In verband met de beperkte oplage wordt er maar één exemplaar per netwerkpartner verstrekt. Aanvragen kan tot en met 3 februari. Het jubileumboek wordt op 12 februari toegestuurd. Daarna inventariseert Mediawijzer.net of er nog extra boeken beschikbaar zijn.

Laat een reactie achter

Vul je e-mailadres in om op de hoogte te blijven van reacties (je e-mailadres wordt niet gepubliceerd).

Reacties worden eerst goedgekeurd door de redactie.