Projecten Stimuleringsregeling

– Aan deze pagina wordt gewerkt –

Hieronder vind je een overzicht van de projecten die  zijn voortgekomen uit de stimuleringsregelingen van Mediawijzer.net. De mediawijsheid bevorderende projecten zijn gericht op kinderen, scholieren/jongeren en hun directe omgeving zoals leraren en (groot-)ouders. De projecten zijn uitgewerkt tot zeer diverse producten en diensten. Zoals informatie websites en -portals, training- en opleidingsprogramma’s en creatief, digitaal lesmateriaal.

De missie van Mediawijzer.net is het verbinden, versterken en inspireren van mediawijsheid initiatieven en organisaties rond mediawijsheid. Netwerkpartners van Mediawijzer.net kunnen via de jaarlijkse Mediawijzer.net Stimuleringsregeling een beroep doen op financiële ondersteuning bij hun projecten op gebied van mediawijsheid.

» De publicatie ‘Mediawijzer.net mediawijsheid projecten 2010-2012’ biedt een overzicht van alle 31 projecten die in de periode 2009 t/m 2012 tot stand zijn gekomen met een bijdrage uit 3 stimuleringsregelingen van Mediawijzer.net (aan te vragen via [email protected]).

» Loop jij met een geweldig idee rond voor een mediawijsheidproject? Of ben je misschien al bezig met de realisatie ervan? Lees dan onze nieuwste publicatie, waarin we je 10 tips geven voor het runnen van een succesvol mediawijsheidproject.