Speciaal voor netwerkpartners: vraag gratis exemplaren WIJS magazine aan

Speciaal voor netwerkpartners: vraag gratis exemplaren WIJS magazine aan

woensdag 11 november 2015

Mediawijzer.net ontwikkelde samen met haar partners Vodafone, Mijn Kind Online en Veilig Internetten de 1e en 2e editie van het magazine WIJS de online wereld in. In het kader van de komende Week van de Mediawijsheid biedt Vodafone netwerkpartners van Mediawijzer.net opnieuw de kans om kosteloos gedrukte exemplaren van het magazine WIJS #2 aan te vragen.

UPDATE: In 2019 is een nieuwe editie van WIJS magazine verschenen (ontwikkeld door VodafoneZiggo i.s.m. Mediawijsheid.nl/Netwerk Mediawijsheid en Veiliginternetten.nl/ECP). Lees hem hier of haal hem op bij de bibliotheek. Onderwijs- en opvoedorganisaties kunnen WIJS hier kosteloos bestellen zolang de voorraad strekt.

WIJS #2 richt zich op ouders en opvoeders van kinderen tussen de 5 en 17 jaar en geeft deskundig advies op het gebied van mediaopvoeding. Dit magazine bevat tips en advies van media-experts over de kansen en valkuilen van digitale media en biedt een inkijkje in het (digitale) leven van gezinnen.

Let op: het gaat hier niet om een nieuwe editie van het magazine WIJS, maar om de tweede editie die in 2014 is uitgebracht.

Aanvragen

De aanvragen gaan per doos, daar zitten 40 exemplaren in. Stuur een e-mail naar info@mediawijzer.net o.v.v. ‘WIJS Magazine’ met daarin:

  • Gewenst aantal exemplaren (let op, gaat per 40 exemplaren = 1 doos)
  • Naam organisatie
  • Naam contactpersoon
  • Postadres
  • Telefoonnummer

De magazines worden behandeld in volgorde van binnenkomst en na aanvraag binnen 3 werkdagen verstuurd. De voorraad is beperkt, op = op.

UPDATE: er is een overweldigend aantal aanvragen binnen gekomen. De voorraad is helaas op en het heeft geen zin meer een email te sturen. 

Online lezen

De tweede editie van het magazine WIJS is ook beschikbaar als pdf.

Lees de nieuwe editie hier en bestel fysieke exemplaren.

Laat een reactie achter

Vul je e-mailadres in om op de hoogte te blijven van reacties (je e-mailadres wordt niet gepubliceerd).

Reacties worden eerst goedgekeurd door de redactie.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste mediawijsheid-nieuws

Inschrijven

Netwerkpartner worden

Sluit je aan bij Netwerk Mediawijsheid

Meedoen